2011. december 6., kedd

295.Egyszerűen járjatok az Úr útján

Üdv kedves Olvasó!
2002.október.01.Kedd. Lisieux-i Kis Szent Teréz, Malvin
Szentmise
   Ma reggel 7 órakor a Barátok templomában Jávor atya misézett. (Előtte nála gyóntam). Rózsafűzér Királynőjének a hónapja van, mindig legyen a zsebünkben a Rózsafűzér, mondjunk legalább egy tizedet naponta, ha többet nem is tudunk, de érintsük meg mindig a zsebünkben, ha nem imádkozunk is, hogy ne feledkezzünk meg róla. (Ezt mondta gyónásom után is Jávor atya).
   "Őrizd meg lelkemet a Te békédben Uram."
Allelujja, áldalak téged Atyám, mennynek és földnek Istene, mert megmutattad országod titkait a kicsinyeknek, allelujja.


   Ne fürkésszük értelmünkkel Isten parancsolatait, hanem ragadjuk meg akaratunkkal és valósítsuk meg, utána ráérünk töprengeni rajta, hogy mit akar ezzel Isten. A rózsafűzér legyen segítségünkre ebben.
  Pio atya mondta: Egyszerűen járjatok az Úr útján. Ne háborgassátok a lelketeket. A türelmetlenségben csúcsosodik ki, gyűlik össze minden tökéletlenségetek. Ne türelmetlenkedjetek, éljetek otthon a családban szeretetben. Ámen.
   "Így szól az Úr: Ha nem változtok meg és nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, bizony mondom, nem mentek be a mennyek országába."
Viszlát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése