2011. július 28., csütörtök

200. Köszönet mindenért

Üdv kedves Olvasó!
2001. augusztus. 22. Szerda.
Szentmise
   Ma reggel 7 órakor a Barátok templomában Jávor atya misézett.
„Áldott legyen az Úr neve mostantól fogva mindörökké.”
Allelujja, üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes, az Úr van teveled. Áldott vagy te az asszonyok között, allelujja.
   Köszöntelek mai szép nap. Hálát adunk néked Istenünk a betegekért, hogy villámhárítóként működnek életünkben mindörökkön örökké, ámen.
Szentírási idézet: Ne a magad hasznát nézd, hanem a másik javát akard. Isten felebaráti szeretetre hívott meg minket, ámen. Szent Rita napja is van ma, imádkozzunk közbenjárásáért, hogy elégtételt adhassunk az Istennel szemben elkövetett bűneinkért, ámen.
   Boldog Szűz Mária királynő napja van ma.
„Boldog vagy Szűz Anya, mert hitted azt, amit az Úr mondott.”


2001. augusztus. 23. Csütörtök.
Szentmise
   Ma reggel 7 órakor a Barátok templomában Jávor atya misézett.
„Ifjak és szüzek, dícsérjétek az Úr nevét.”
Allelujja, Jézus mondja: Maradjatok meg szeretetemben, mert aki bennem marad és én őbenne, az bőséges termést hoz, allelujja.
   Köszöntelek mai szép nap. Dicsérlek Istenem az egészségért és a betegségért, az örömért és a fájdalomért, mindazért a lehetőségekért, melyeket az élettől várok és azokért a megpróbáltatásokért, melyek ide-oda dobálnak az életben, váratlan meglepetéseket is okozva sokszor. Dicsérlek a sikerekért és a balszerencséért, a munkáért és az ennivalóért, amit adsz. Dicsérlek a barátságodért Istenem és az embertársakkal való kapcsolatokért, azokért is, akik gyűlölnek és ellenségesek. Dicsérlek a szeretetedért és dicsérlek mindenekben, ámen.
   Szentírási idézet: Ne kárhoztassunk senkit, mert amit másoknak vagy másokról mondunk, majd átokként zúdul ránk az utolsó napon. (Ma Szent Róza napja van, róla is hallottunk pár szót.)
   „Íme jön már a vőlegény, jöjjetek az Úr Jézus elé.”

Viszlát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése